Mistä on kyse

Viime keväänä järjestetty Kannusta mua -kampanja keräsi laajaa huomiota ja sai paljon hyvää palautetta. Iloiset ilmeet levisivät somessa #kannustamua tunnisteella ja kampanjan nimissä järjestettiin kivoja tempauksia junnujoukkueissa ja turnauksissa. Näytimme yhdessä, että positiivinen ilmapiiri on äärettömän tärkeä osa futisharrastusta. Tule mukaan myös tänä vuonna, tehdään kannustamisesta ja iloisesta meiningistä vuoden suurin futisilmiö!

Tule mukaan

Kannusta mua -kampanjaan voivat osallistua seurat, joukkueet ja turnaukset, yksittäiset pelaajat, vanhemmat, tuomarit – ihan kaikki, jotka kokevat, että hyvä fiilis ja käytös ovat teemoja, joita haluaa tukea. Kampanja on mainio tapa tuoda omassa toiminnassa esille positiivista ilmapiiriä sekä pitää hauskaa yhdessä. Tapoja osallistua on monia, sillä tämä on kaikkien meidän yhteinen kampanja!

Kampanjaan on superhelppo tulla mukaan, esimerkiksi näin:

  • Ilmoita joukkueesi, seurasi, turnauksesi mukaan täällä.
  • Ota instagramissa seurantaan @kannustamua ja liity Futisperhe-yhteisöön Facebookissa.
  • Tutustu kampanjan iloisiin ja monipuolisiin materiaaleihin. Käytä vapaasti tapahtumissa, turnauksissa, matseissa, treeneissä, vanhempainilloissa... Siellä, missä haluat levittää hyvää fiilistä ja jutella sen tärkeydestä. 
  • Päivitä Facebook-profiilisi ja kansikuvasi kampanjan tunnuksella.
  • Seuraa, jaa ja osallistu kampanjaan aktivisesti somessa #kannustamua tunnuksella.
  • Innosta, haasta muita mukaan! Keskustele ilmapiirin tärkeydestä omassa yhteisössäsi.
  • Ideoi itse lisää, vilkaise vinkit Ideagalleriasta. 

Kampanjatunnus ja muut materiaalit, joita voit käyttää, löytyvät täältä.

Tulkaa mukaan, kaikkien panos on tärkeä. Näytetään yhdessä koko maailmalle, miten iloinen juttu junnufutis on ja miten upeaa toimintaa kentillä pyörii illasta toiseen!